събота, 13 март 2021 г.

Специално за Дани, Деян, Велян, Руслан и Митко

 Вижте клипчетата от 29 януари. В ютуб можете да намерите и другите клипчета от същия автор. Изгледайте ги внимателно, за да разберете как трябва да сглобявате подобен тип модел. Клипчетата са на български, няма да имате проблем.

Специално за Илия

 Илия, повредили са долницана на моделчето на Кендин Яп. Прегледай отново клипчето и запиши размерите на детайлите, които не са изрязвани в клуба. Можеш да ги нарисуваш на бял лист хартия, да ги снимаш с телефон и да ми ги изпратиш по  вайбър.

Задачите за днес и утре

За групата на Жан, Иван, Алекс и Ники Пачев

Започнете с клипа, поместен на 16.01. в блога. Потърсете в ютуб къде  и как можете да изтеглите файла с работния чертеж във формат А4, изтеглете го и след 26.03. ще го принтираме.

За групата на Дани, Руслан, Илия, Велян и Делян и четвъртокласниците от СУ"К. Петканов"

Започнете с клиповете от началото на януари и се запознайте с тях до... 26.03.

Въпроси можете да задавате в блога или на вайбър.

петък, 12 март 2021 г.

Само за можещите да четат

 Учениците до пети клас може и да не гледат учебните клипчета, които по-големите трябва да изгледат след 17:30 часа в събота и неделя. Но защо пък да не научите нещо повече??? Не виждам смисъл в боледуването от вирус мързеланий! А и до крайната дата на забраната да работите в клуба-26.03.2021, има много време.

четвъртък, 11 март 2021 г.

Тъжно и неприятно!

 И отново вие се оказахте жертва на обичайния заподозрян! До 26.03.2021г. всички групи няма да имат занятия. Дори дистанционното остава само за съботната спортна група.