събота, 2 май 2015 г.

Днес, събота

Днес времето ще е подходящо за тренировки.
Ф2Д няма да има в Кюстендил. Няма желаещи противници / поне до 1 май/. Стефан и Маруан да се ориентират към Ф2Б, тренкорд и ...по-безопасно за съдиите РЦ.
Иван, Жан и Живко, Марин, Борил, Гого Б.,Добрин ... ще трябва да усвояват нови класове. Стига да не желаят само да бъдат туристи. Ако сега не се справите - има и други състезания. До летните и есенните състезания ще имате възможност да наваксате липсващите ви умения.
Стоян и МГ Гого ще трябва да решат проблема с пренасянето на моделите. Ще трябва да измислят варианти за готови детайли с около 1 час сглобяване на място в Кюстендил. Ситуацията изисква нови модели - тип "камикадзе".
За Христо - машинките ти се намериха. Ако си свободен - ела да поработиш. Същото важи  и за Димо.
За Светльо - чака те голямото РЦ. Вероятно и Меден рудник.
В неделя ще се работи до обяд, понеже трябва да си научите уроците.

сряда, 29 април 2015 г.

За почивните дни

Ще се работи в събота и неделя. Сутрин след 8,00. Възможни са и промени, Все пак имайте едно наум, понеже трябва да се прибера в Бургас в петък следобед от северни краища на родината.
За Кюстендил...
1.Желание са изявили Стоян, МГ Гого, Стефан, Маруан, Иван, Жан и Живко. Като се има предвид, че проблемите са в пренасянето на моделите, основната група ентусиасти трябва да се готвят за летните и есенните състезания. До септември Борил, Гого, Марин, Добрин и... трябва вече да са готови за състезания.
2.От събота започва подготовката на документите ви за пътуване.