събота, 14 април 2012 г.

Летище Бургас отбеляза деня на авиацията и космонавтиката с школа по авиомоделизъм

В истинска работилница по авиомоделизъм се превърна днес залата за пристигащи пътници на летище Бургас. По повод 12 април – международен ден на авиацията и космонавтиката, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД организира школа по авиомоделизъм за деца на служителии запалени авиомоделисти.

Малчуганите изработиха модели на самолети, с помощта на по-опитните си връстници. Специално, за да ги наставляват, на летище Бургас гостуваха авиомоделистите от „Клуб по авио и ракето моделизми” към Общински детски комплекс - Бургас, с ръководител Георги Янев.

четвъртък, 12 април 2012 г.

12.04.

Днес групата, която ще посети летище Бургас, трябва да дойде в клуба до 8:30 - 8:50 ч.После ще пътуваме с автобус №15.
За Никола Георгиев - ако прочетеш това и имаш време да дойдеш - ела да те видим.
Неочаквани обстоятелства промениха много свободното ми време и затова нямам 100% увереност, че в събота и в понеделник ще можем да се видим. В събота можете да дойдете до 12 ч., после боядисвайте яйца. Битката с яйцата трябва да е в понеделник след 10:00.
За световни първенства се очертават трима кандидати от бедната ни секция в клуб "ОУСК - "Бургас-2007" - Бати Евгени и Ивайло на Ф2Д, Светозар на С8. Интригата е, че в групата на кандидатите като дубльори участват Дочко, Стефан и Къци на Ф2Д, Деница, Стоян, Гого...? - на С8.

вторник, 10 април 2012 г.

Ангажиментите за днес

За днес отлагам всичките си ангажименти в клуба и ЛК. Ще ви пиша по-късно.