четвъртък, 2 юли 2020 г.

Почти изненадваща тотална промяна

Още древните са разбрали, че много хубаво не е на хубаво... 

Голяма е вероятността / поне 90%!!!/  базата в Изгрев да бъде взета за учебен корпус на някое от двете съседни училища. Какво ще стане с моделизмите - в момента е тотално неизвестно. Вероятно ремонтните работи за преобразуването на базата в учебни кабинети ще започнат най-късно в началото на август, затова подготовката за Ловеч ще започне още тази събота от 10 часа. Ако и за там нищо не стане - поне ще потренирате... Ако времето не е подходящо - поне ще помагате за  опаковане на материалите...

В петък / 10.07./ от 17 часа и в събота от 10 до 12 часа ще се подготвят, събират и опаковат материали. Затова - който иска, може да дойде и помага. Идването ви не е задължително, понеже няма да се работи по моделите.


сряда, 1 юли 2020 г.

Faszination Modellbau Indoorflugshow 2019 - Friedrichshafen



Звуковата картина е ужасна, можете да я изключите, освен ако не искате да тренирате обучение по немски език, но видеото си заслужава. Очевидно подобни изпълнения в моловете тепърва ще ни завладяват, а за това трябват и специални модели, които освен безопасни, трябва да са и много атрактивни за обикновените зрители. За глупаците това са някакви детски играчки, но истината е, че в тях се крие много труд, различни умения и знания, добро чувство за хумор и много тренировки. Нищо не ви пречи да помечтаете за ваш принос в шоуто...

понеделник, 29 юни 2020 г.

Лятото дойде, а с него и почивката...

Почивни месеци - юли, август и септември. Учебната година в ЦПЛР официално започва на 1 октомври! За вас - 3 октомври!

Ангажираните с подготовката за националното състезание в Ловеч ще работят по специална програма, която ще започне още през първата седмица на август, т.е. 1.август. Промени в състава на групата могат да се правят до 15 август.

Участието в подготовката не означава, че трябва непременно да идвате до Ловеч. Това са пари / от 150 до 220 лв/, които всеки трябва да си осигури. Не се знае с колко ще бъдете подпомогнати и дали изобщо ще получим финансова  помощ.