сряда, 20 април 2016 г.

Отборно надбягване в Ловеч. Тази събота

       Снимки от срещата на приятелите на отборното надбягване /т.н. тим рейсинг/ в Ловеч може да видите в  "Моделистика" . Резултатите на Бати ви Стефан пак са на ниво! Крайно време е да се намесят в битките Бай Иван и мераклиите.
      Тази събота Стефан и Иван ще поработят малко по двигателите /3,5 кубиковите/, за да ги приведем в някакво работно състояние. Борил - върху тренкордите ще се помъчи. Кристиян, Ники, Станислав и Христо ще трябва да поработят и върху радиоуправляемите - реални и виртуални. Дима, Гриша, Миша, Коля и Малък Стефан - ще трябва да се помъчат по електролетите си. Времето им за странични дейности се ограничава до минимум! Гого Бърдаров и Денис да си стягат опинците за изпитите. За разнообразие могат да покарат до половин час на симулатор, но после да си прегръщат учебниците.
       Всички останали - според свободното време на батко ви Ицо. Времето ще е подходящо за разходки из небето. Стига да имате с какво...
       Очевидно е, че трябва да се откажем временно от ракетите. Стоян и МГ Гого да преценят кога ще са свободни в почивните дни. Стефан да не забрави какво трябва да ми върне!!!
      А ситуацията "Пари нема - действайте!!!" - вероятно ще е сред водещите през следващите месеци.