понеделник, 28 март 2011 г.

Новини !!!

Първата новина - ще трябва да напуснем сегашните помещения! Все още не знам нищо за сроковете, но подготовката за преместването започвам още днес. Новите помещения са на втория етаж. Терасата трябва да се остъкли, а циганията ни - да се качи горе. Не знам дали е добре, или е много зле. /Преди малко видях, че ме е търсил Ивайло. Искам да ви предупредя, че когато ми затрябвате като юнаци и шерпи - ще ви се обадя предварително. Подготовката има и начален етап, в който "нищо не се прави", т.е. не се пускат мускули в действие./ Втората новина - скромно спонсориране ще има едва към края на месец април /оптимистичен вариант/ или в края на май. Може и юни! Това означава, че подготовката ви за състезания се превръща в една голяма неизвестна с неизвестно количество неизвестни параметри. Само вие останахте като известни!

неделя, 27 март 2011 г.

Благинки

Първият адаптер вече пристигна за въздушните разбойници и все още е жив и здрав в ръцете на Ивайло. Вторият също условно е платен и отива за Мартин, Петър и сие, трети се очаква през април/ от новата реколта месечни финикийци/ за Деница, Стефан и останалите любители на екстремни скорости. Възможно е да има и четвърти през май или юни, за да няма изненади през горещините. От днес започва дъждовна седмица, което означава, че подготовката за майските състезания ще започне официално от сряда следобед / след 17 ч./. Поканата за участие в подготовката и евентуално участие в Ловеч важи / към днешна дата!!!/ за : 1.Марио 2.Мартин 3.Деница 4. Ивайло 5.Петър 6.Стефан 7. Светльо 8.Велин 9.Добрин 10.Никола 11.Николай 12. Дочко. 13.Стоян 14.Георги. Деница и Светльо трябва да преценят дали ще пропуснат Ловеч, за да участват на Каспичан. Там състезанието е кръг от световната купа и въпреки че участваме само за олимпийския принцип, необходими са значителни усилия. До средата на април трябва да ви бъде направена ученическата застраховка - за 2,50 лв. или за 5 лв. Задължителна е за мало и голямо.

Не мина и без народни борби.



Следващият път ще трябва да водим и коч за победителя...

Днес Къци и Стефан надминаха себе си!








Стефан успешно овладя / като за първи път!/ няколко нови стъпки от въздушните танци, Къци успешно се справи с поставените треньорски задачи, даже потренира малко за млад комбайнер.


Новите юнаци


Новите ни юнаци гледат подготовката на Светльо и сие. Все още не са дали съгласие за публикуване на лицата им, пък и ги пазим за изненада на противниците. Дано само не добият навици като Дочко и Светльо - Дочко прави и ремонтира, ремонтира, ремонтира, а Светльо троши, троши, троши... с мерак!

Танцът на отчаянието

Стефан и Добрин започват индианския танц на отчаянието край останките на Мартиновото средство за садене на домати.

Тежки размисли...

Беше хубаво моделче, но с некачествен хороскоп...

Лек и приятен ден











Един приятен ден. С малко жертви. Поради технически причини част от групата отсъства. Велин отлетя за широките селски простори,където ще плаши старите щъркели, Деница остана в клуба да навива тела на френски език, двамата беладжии Тошко и Васко размишляваха дълго над порция кебапчета,Стоян и Георги се захласнали в мола по някакви какички и забравили за къде са тръгнали, а Никола изчезна от фокус... А тези, които останаха за снимките, упорито тренираха как се сади пиперо. Особено Мартин, Петър и Къци.