петък, 16 март 2012 г.

За утре, събота

Ако прогнозата за утихването на вятъра утре следобед се окаже вярна, първите ви почти готови модели могат да бъдат пуснати следобед. Стига батковците ви Голям Гого, Стоян и Светльо да са свободни. Кордоваците да се стягат евентуално за Казанлък, въпреки че прогнозата за 24 не е добра. От месечните ви такси за март и април ще бъдат купени само перки и метанол, като всеки ще получи по една лична, а останалите ще бъдат за тренировки, т.е. за всички. С новото гориво ще се тренира до края на април. Моторчето на Иван пристигна и утре трябва да започне нов модел за него.
Желателно е младите юнаци да дойдат след 11 часа, за да има време да подготвим апаратурите и акумулаторите за откриването на сезона. Бъдете със заредени телефони, понеже след 14 часа има голяма вероятност да не сте в клуба. Но не и в мола за папкане!!!

вторник, 13 март 2012 г.

За Вълчо, Стоян, Лефтера, Димо и Евгени

Уважаеми колеги,
Каня всички, които желаят да станат част от съдийския апарат и техническия контрол в отделните класове: Скоростни,акробатични,комбат и тим рейсинг на Световната купа за Кордови Авиомодели ,23-25 Август в гр. Пазарджик да се свържат с мен за да можем да разпределим задълженията.Необходими са ни хора за хронометристи ,отчитащи обиколките на Тим рейсинг с ел.система, проверка на корди и др.
Който желае да се включи в последващото Световно първенство също да направи своята заявка. Първенството ще се проведе от 26 Август до 1 Септември на комплекса в гр. Пазарджик
.За контактител 0897 934 298airlubo@abv.bg
Любомир Дончев