петък, 26 септември 2014 г.

Дъжд и вятър

Очакванията за дъжд и вятър в съботния ден са малко плашещи. Очевидно ще трябва да погледнете по-внимателно през прозореца, преди да се решите да тръгнете за клуба. За мераклиите - бъдете поне по-добре екипирани.

вторник, 23 септември 2014 г.

Промените

Светльо се завърна от Вълчитрън. И въпреки че не е първи, представянето му е повече от добро.
Малко голям Гого и Стоян не отидоха на това състезание и могат само да съжаляват. Ве пак в съботния ден свършиха нещо добро - пуснаха един нов планер, провериха и летателните качества на депроновото акробатче на Деница. Акробатчето се хареса най-много на Жан и на Боби и като първи птици на ятото, вероятно ще получат и първите материали за него. За батковците остават новозакупените бързи смоли и два листа фибран. За съжаление не намерих розовейковски и ще трябва да се задоволят с обичайния цвят.
В неделния ден Бай Иван направи добра тренировка и вече започва подготовката за последното есенно състезание. Светльо провери новите приемници за търниджито и  вероятно с тях ще приключат и есенните покупки за радионеуправляемите. Но кой знае... Вероятно на 27 септември ще се наложат някои промени в работата ни до 16 октомври, но за това ще пиша към четвъртък.
Димо, Стоян и Малко голям Гого да погледнат спортния календар на БФА.