четвъртък, 7 май 2015 г.

Важно!!!

Необходимо е да си направите карта за пътуване с БДЖ. Вземете удостоверение от секретарката на училището, намерете си една снимка, сложете в джоба няколко лева и идете на гарата, на гишето за групови пътувания и си извадете картата. Побързайте, ако не сте решили, че нямате нищо против да плащате цял билет.
След като прочетете горния текст, желателно е да кликнете на джиесема ми или да оставите съобщение на гласовата ми поща. Винаги има някой, който непрекъснато забравя да проверява по-често блога за новини.
Спането / 15,16 и 17 май / ще е в хотел "Рамира". Ще ползвате две студия. Младите юнаци под командването на Маруан ще са в едното, а във второто ще са Стоян, МГ Гого и Стефан. Може да не ви харесва идеята, но нямаше друга  възможност. Наложи се да наемам туристическа агенция за търсене на места!!!
Заминаването ще е на 15.05 в 05,25 ч. с експреса за София. На отиване ще сменим три влака и трябва да пристигнем към 15,45 в Кюстендил. Завръщането ще е на 18.05 и ще започне от 7,18 часа и към 19,55 ще сме в Бургас. Една смяна- в София и възможност да разгледате гаровия комплекс.

неделя, 3 май 2015 г.

Днес, неделя

Днес е последнатае възможност на Георги Бърдаров, Марин и Къци да решат дали ще идват в Кюстендил, или не.