събота, 27 април 2013 г.

Днес, събота

Днес няма да се работи много. предстои уточняване на отборите, събиране на пари за застраховки, получаване на пратки и подготовка за усилена работа през "ваканцията". Децата, които обикновено работят следобед, ще трябва да знаят кога ще бъдат свободни от ангажименти през МАЙ! Ще се работи само до 14,00 часа. Утре ще е почивен ден.

четвъртък, 25 април 2013 г.

Тази събота. Последно занятие...

Тази събота се очертава като последното ни занятие. Официално. Навлизаме в период на тренировки и участия в състезания. Първото състезание е в Каспичан - 10-12 май и е за Деница, Светльо, Гого и Стоян. На 17 май е демонстрацията пред Морското казино / или на плажа/от 11 часа, на 18-19 май кордоваците трябва да стартират в Ловеч на ученическото по авио и ракето. Проблемът там е, че 18 е работен ден и състезанието ще бъде само за кордоваците. На 31 май за републиканско на ракето за деца трябва да имаме отбор в гр. Горна Оряховица. Търсят се желаещи и татковци спонсори. За летните състезания ще пиша допълнително, понеже те засягат само средношколците и студентите.
НЕЩО МНОГО ВАЖНО! Пропуснахме застраховките ви. Цената на една ученическа застраховка е от 2,50 до 5 лв. Важи за една година. Задължително трябва да си знаете ЕГН-го!!!
Трите имена и ... къде живеете! Всички трябва да имате застраховка!