четвъртък, 28 януари 2010 г.

ВАЖНО !!!

Тези дни трябва да бъдат уточнени редица документи, свързани с лицензите, таксите към БФА, таксите към клуба ни. Трябва да бъде уточнен и списъкът на желаещите да бъдат членове на БФА и съответно финансовите им задължения. Ще трябва да се поразбързате със срамежливите си действия, понеже ми трябва точна информация.
Първо, като нови членове от най-младшата възраст за участие в състезания ще бъдат включени : Велин, Тодор, Васил, Александър, Генади и Георги / последните двама от ЛК/.
Второ, Иван Антонов да помисли дали само с авто ще се занимава, или ще пожелае да се включи в групата на радиоНЕуправляемите.
Трето, Лефтера да се свърже с Марио и да разбере дали подопечният му има намерение да остане здрав за някое състезание. Ако пък има желание за международни / има място при РЦ и ракетото!/ - да си приготви документите и паричките за лиценз.
Четвърто, Стоян да помисли дали тази година ще участва в някое международно състезание... Разбирам желанието му да ни пише от странство, стискаме му палци, но ...въпросът е дали ще си поднови лиценза. Да докладва решението си до събота.
Пето, всички седмокласници трябва да се явят на две пробни матури до средата на март по бълг. език и литература. Не къде да е, а в съседната на клуба стаичка.
Шесто, седмокласниците, които имат намерение да участват на републиканското в Ловеч, трябва до пролетната ваканция да са приключили с подготовката си.
Седмо, ще се наложи някои от вас да ми помогнат с подготовката на някои документи, особено за онези, които трябва до 3-4 февруари да представим в Общината.
Осмо, Деница, Ивайло и Петър трябва да помислят дали не трябва да си подготвят лицензи. До края на май няма да им трябват/ освен може би на Деница за Каспичан/, но проблемът е дали няма да се подготвят за летните или есенните състезания на кордови с международно участие. Според мене е още раничко, но да не си мислите, че не сте поканени...
Девето, Димо, Евгени, Стоян, Станислав, Денислав да си подготвят парите за подновяване на лицензите, както и таксата за членство в БФА. От новата група Мартин вече е платил. Останалите...чакам обратна информация.