четвъртък, 15 януари 2009 г.

Събрание

В събота ще се наложи да направим едно събрание по някои важни въпроси на работата ви през следващите месеци, членския внос, подготовката ви за националните състезания. Присъствието на повечето мераклии е повече от задължително.

вторник, 13 януари 2009 г.

А това е друго...

Ако случайно от някъде долетят пари от някакъв проект - ето това ще е новото направление.Първата работна група ще включва Стоян, Денис и Мартин, а втората- младите лъвчета, които бяха в Горна.Само Димо да не го види този материал, понеже тогава трябва да чете за кандидат - студентски изпити...

понеделник, 12 януари 2009 г.

Събота и неделя

В събота и неделя се очаква слънчево време. Това означава добра тренировка на тренкорд и акробат, а ако все пак не е добре с температурите - на ротошути и стримери.Важи само за тези , които следващата седмица няма да имат класно. Така,както се развиват нещата - очевидно трябва да ви регистрирам в БФА. Помислете си какви мераци ще ви останат, като си платите членския внос за международни състезания, понеже времето за състезания дойде. Отнася се за всички - от Стефан до Димо и Станислав. Няма да пропусна и бати Евгени, който официално става пом. треньор по ракето на новия ви клуб по моделни спортове към Общински детски комплекс.