събота, 11 април 2020 г.

Pesawat Tenaga Karet AREMA TUTORIAL - How to make a rubber powered BAMBO...




     Един непретенциозен гуменяк, правен от бамбукови пръчици.

The Flying Matchstick. Maiden flight test.



     Конструкцията на този планер много наподобява някогашните авиомодели между двете световни войни. Обърнете внимание на триъгълната форма на тялото. Дали бекилът е най-удачен - не мога да преценя точно, но ми се струва, че е най-незащитената част на конструкцията. Изборът на бекил вероятно е свързан с особената конструкция на хоризонталния стабилизатор. Малко чудат, но приятен модел за склоново летене.

петък, 10 април 2020 г.

Michigan Nurse Demonstrates How Easy Coronavirus Cross-Contamination Can Be




     Пускам ви този материал, защото за около 3 минути тази медицинска сестра обяснява какви елементарни, но много сериозни грешки се правят, когато уж се спазват карантинните изисквания. На тази база можете да разиграете театър и в домовете си, за да откриете как пък там стават също елементарни грешки. Е, не е за да се плашите, а за да подхождате максимално умно. Винаги е възможно да се случи неприятност, но поне да се опитаме да намалим възможностите за това.

А в събота / 11.04./ ще ви търся и на джиесема.

неделя, 5 април 2020 г.

Маска за лице, но без да използвате шевна машина...




     Можете да се позабавлявате с неочакваните си умения да шиете.Когато правихте хвърчилата тип делта се запозвахте с работата с игла и конец и затова се надявам, че няма за зашиете маската за панталончетата си! Е, има и безкрайно други съвети за тази дейност! Дерзайте!