петък, 27 април 2018 г.

В съботните дни

     Следващите две съботи ще се работи само в определеното ви време, т.е. само по  два учебни часа. Казано по-простичко - от 10,00 до 12 часа. Извънредно ще работят само Жан, Иван и Алекс, понеже трябва да се стягат за Ловеч/11-13 май/. Към тях могат да се включат само някои, които желаят да помогнат с нещо.
     Следващите работни съботи са 19 и 26 май. Дано вятърът тогава да е благосклонен към вас, че да си покарате на воля... и без ограничение на времето.
     И с това приключва официално работата до м. октомври. През лятото нямате официално занятия, понеже трябва да се заплащат... и тогава изчезват желаещите😎

вторник, 24 април 2018 г.

Първи корекции

По желание на Иван - ще се завърши и тренкордът 2,5 см3, пък каквото сабя покаже. Е, сабята е малко дървена, но...
Материалите пристигнаха, но сега и там ще трябва да направим корекции. Една част са за общи тренировки, друга за тренировки на състезателите, трета за самото състезание. Важното е, че Гого, Денис, Теодор, Мариан, Калин, Алекс и Ники / 1,2,3/ ще могат да завършат годината с повече каране.
П.П. Ники-младши отпада от надпреварата тази година и няма да го видим в Ловеч. За сметка на това пък подаръкът му вече е пристигнал в Бургас...

неделя, 22 април 2018 г.

Втора стъпка

Окончателен състав:
Алекс- планери, тренкорд/?/1,5 см3
Жан- радиоуправляеми
Иван - Ф2Д, Ф2Б, тренкорд-1,5 см3
Иван и Жан да посетят сайта на БФА и да прочетат правилниците. И понеже има много букви в тях😖 - поне фигурите за изпълнение да разгледат...

Първа стъпка

Първата стъпка за Ловеч вече е направена- преди малко направих резервация за хотел в Ловеч. И докато се моткахме и чакахме потвърждение на този или онзи, за посочените дати започнаха стремглаво да изчезват подходящите за скромните ни финанси хотели. Двете нощувки плюс закуска(!!!), ДДС и туристическа такса ще ни струват 289 гроша. Т.н. суит с балкон за 4 човека и две нощувки е в семеен хотел "Вароша-2003". Можете да го разгледате.
За съжаление любимият и подходящ за такива чистофайници като нас хотел "Биляна" е ангажиран за тези дати.
Купете си и тапи за уши!!!
П.П. След още малко ровене намерих и на бати Стефан/ като баш треньор на кордовонеуправляемите/ място за нощувки в една къща за гости, която се намира близо до паметника на Левски.
 С това първата стъпка е към финалите си...