събота, 22 февруари 2020 г.

Много предизвикателства

Най-неочаквано се появиха и други идеи за пролетните празници. Ето ги:
1. За 28 март има предложение да посетите авиомузея в гр. Пловдив. Инициативата е на ръководителите на бургаския авиомузей. Пътните са за сметка на организаторите, а желаещите трябва да попълнят няколко документа. Желателно е да си припомните т.н. ЕГН, тъй като ще е необходимо за застраховката ви.
2. На 12 април ще имате открито занятие на авиомузея. Освен запознаване със самолетите - работилничка за авиомодели и малко демонстрации.
3. Тъй като е много трудно да се направи тренировка около клуба, има предложение това да стане край село Константиново. Има и идея около Великден да се направи и едно по-голямо шоу, в което да вземат участие и някогашните моделисти на скромния ни клуб.
Очевидно тренировката няма да е проблем, но шоуто изисква сериозна организация.
П.П.
Вече се проведоха първите преговори с ветераните на клуба и на този етап никой, който ще е свободен тогава, не е заявил, че няма участва. Батко ви Светозар няма да се връща в България за Великден от Германия, вероятно и Деница от Франция. Тепърва ще търся Мари, Вълчо, Лъчезар, Стоян, мгГого, Петър и Мартин. Ветераните от по-предните генерации ще ги потърся към средата на март.
И нещо много важно!!!
Истерията от китайския вирус в следващите дни или седмица ще завладеят и България. Ситуацията не е приятна и затова се следи още от времето, когато  беше проблем само за Китай. Трябва да сте наясно, че от развитието на тази пандемия ще зависи и реализирането на всичките ни идеи, т.е. няма да правим нещо, което застрашава здравето ви. Няма да е за първи път.