петък, 16 декември 2011 г.

В петък и събота

В петък няма да се работи в клуба. В събота - по обичайното време. Все още няма окончателно решение за Коледната ви ваканция. Не дали нещо ще се работи, а къде. Поради очакваното студено време е възможно на онези от начинаещите юнаци, които са си платили месечната такса за материали, до 23-24.12.2011 да им бъдат приготвени заготовки за работа през ваканцията у дома. Ще могат да ползват и някои инструменти. Целта е да не мръзнете по спирките или пък да притеснявате родителите си... В събота започва записването на мераците ви. Все пак не очаквайте чудеса, ако не сте писали писмото до Дядо Коледа.
В момента в "Моделистика" се води някакъв принципен спор за въздушен бой с радиоуправляеми модели. Желателно е Светльо, Стоян и Голям Гого да изработят становище по въпроса.
Ивайло, Дочко, Деница, Светльо, Стоян, Голям Гого,Добрин, Стефан,Васко и Къци да прегледат предложенията за най-добрите авио- и ракетомоделисти за 2011, публикувани на сайта на БФА и в "Моделистика". В събота ще гласувате по предложенията.