събота, 16 март 2013 г.

Баба Марта и...

Изглежда с голямо закъснение Баба Марта е разбрала, че братята й Малък Сечко и Голям Дръвоклечко са пускали корабчета в буренцето й с вино, та е станала толкова люта тази нощ. Късно е! Корабчетата сигурно са вече на дъното на буренцето и  не шават. Да оставим Баба Марта жално да си скубе косите , а вие да не забравите, че трябва да бъдете много добре облечени. А който е болен или  не може да дойде - ето нещо много интересно за гледане. Другите клипчета можете да видите на страницата на www.24chasa.bg  .

четвъртък, 14 март 2013 г.

За съботата

На този етап няма основание за промяна на занятията. Ще имате възможност да видите и част от подарените ви материали от батко ви Иван Казмин. Той е студент в София, няма време да се занимава с моделизми, понеже преминава към истинската авиация. Знаейки за героичните ви опити да правите някакви хвъркатички "същества", донесе в клуба малко материали. Достатъчни за отделни елементи на няколко модела.
Облечете се добре. По-големките трябва да имат становище къде искат да ходят на състезания. Пари няма и няма да има за участие!!!