сряда, 5 август 2020 г.

Още информация

Местата за тренировки във и край новата ни база се оказаха твърде много. За съжаление настилката , т.е. асфалтът, си е малко плашеща и затова ще се наложи за излитане да се търсят някакви допълнителни "настилки".

 В петък сутринта около 9 часа ще бъда в СУ "К. Петканов", за да подготвя поне част от основната работилница за посрещане на багажа. Който желае и има време и възможност - може да дойде, но нека предварително ми се обади...Следобед след 16,30 часа ще продължим в Изгрев. До 20-21 часа. 

В събота и неделя - след 10 часа. И тъй като "разфасоването" на първия етаж вече започна, възможни са и някакви корекции в плановете ни за работа.

 В понеделник около 10 часа ще изнесем радиоуправляемите модели и депронките. Тук ще ни помогнат служители на  Марио Дачев.

Във вторник - последен преглед на старата вече база. Основното изнасяне ще е в сряда след 9 - 9,30 часа. Иван и Жан да не поемат други ангажименти.

Информация за следващите дни

В сряда и четвъртък - почивка. В петък - след 16 часа. Подготовката за изнасяне ще е до 11 август /вторник/, а изнасянето - в сряда след 9,30. Ще има превоз и носачи, но и малко помощ няма да е зле... Възможно е в понеделник да се изнесат някои по-деликатни работи. За непланирани ситуации - ще пиша тук и във фейса.

вторник, 4 август 2020 г.

Новата ни база

Новата ни база ще бъде в СУ "К. Петканов" в Меден рудник. Пътува се с малките автобусчета с №9 от центъра или ж.к. Славейков. Ако не греша - това е третата спирка след влизането на микробусчето в комплекса. Може да се използва и автобус Б12. Повече подробности - след сряда.