четвъртък, 30 април 2009 г.

За работата през "ваканцията"

Довечера заминаваме за София, за да си купим малко материали от Стелди.Вероятно още утре вечерта ще се върнем, затова занятието в събота ще започне след 10 часа. Ще се работи усилено през тази ваканция, понеже очаквам да направите повече неща със закупените материали. Парите не са много, така че не очаквайте чудеса. Идват от Държавна агенция за младежта и спорта по проекта "Спорт за децата в свободното време". Най- добрите от участниците в проекта, които имат допълнителни средства и могат да се самоспонсорират, ще бъдат включени в групата за националните състезания в Ловеч 14-17.05.09 по авио- и ракетомоделизъм.
Желаещите за пътуване с влак станаха повече, но и желаещите да спят в по-луксозен хотел - също. Така че - спестявайте стотинките и харчете разумно!
Към този час имам потвърдена заявка за участие от Евгени, Стоян,Денислав,Деница,Неджати,Слетльо /ЛК/,Ангел, Марио. Ивайло, Стефан,Петьо,Светльо и Мари трябва да ми се обадят.

вторник, 28 април 2009 г.

Ловеч-2009

Възможните варианти за ходенето до Ловеч са следните:
а/ пътуване с микробус и цена около 160 лв за 3 дена в Ловеч
б/ пътуване с влак , 3 нощувки в хотел"Ловеч" - около 120 лв.
в/ пътуване с влак, 3 нощувки и отделен превоз на моделите - около 130 лв.
Необходимо е да ви припомня,че заявките за участие започнаха да се приемат. От 2 май / събота/ започвам да раздавам документите за разписване.
Поне 30 % от разходите ви ще бъдат "възстановени" с материали още на 1 май !!!
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПРОЦЕНТИ ЩЕ ТРЯБВА МАЛКО ДА СЕ ПОТРУДИТЕ.