сряда, 30 ноември 2011 г.

Сервомашинки... и още нещо!

Поръчал съм сервомашинки на желаещите да правят радиоуправляеми модели. Надявам се в събота да ги връчвам на най-нетърпеливите.В момента се предлагат и подходящи за вас електродвигателчета и консумативи за тях, но това е нещо, което трябва да включите в писмото до Снежанка. Желателно е преди това да си платите и вноската за консумативи за м. декември.
През зимната ваканция ще се работи само с онези, които си платят допълнителна благотворителна такса. Вероятно в следобедните часове. Основната цел е да се купят свещи за метаноловите двигатели / основно за форите/, както и някои материали и интрументи за Ф2 и депронките. Излишно е да споменавам, че благотворителните покупки ще се ползват само от "благотворителите". Очаквам да ви хрумне и идея за благотворителни продажби!!!
Записванията за работа през зимната ваканция ще продължат до 24.12. Първият платил е Дочко. Вторият обещал е Ивайло. Третата надежда е в Къци. Чакат се другите...

Само за родители

Уважаеми родители,
Предлагам ви няколко електронни адреса...
www.igrachki.eu
best-rc-stuff.com/
rchobby-bg.com/
www.steldi-air.com/catalog/
http://hobbybg.com/
http://www.rcmodelsmania.com/

понеделник, 28 ноември 2011 г.

Spitfire

Млади юнаци,
Запознайте се с този боен английски самолет от времето на Втората световна война. Негово контурно копие в депронов / силитронов/ вариант ще започнете да правите след седмица. Препратката ще ви отведе към руски сайт, за да може някой дядо или баба да ви преведат поне нещо... Ако няма кой... поне вижте оцветяването.
Spitfire как музейный экспонат - фото
От тази събота започвам консултации с вашите родители, за да уточним за какво е най-удачно да си пръснете коледните и новогодишните спестявания / нали за послушание ви се полагат някакви "екстри"/. Моите предпочитания са за материали и оборудване: сервомашинки, спийдконтролери, кабели и букси, акумулатори, предаватели и приемници , боички и депрон / силитрон/. Ако искате готови модели - бъдете по-скромни и задължително се консултирайте, за да не се окаже, че сте поръчали слон с джапанки и джувки на ушлетата. С много пари могат да се купят и големи глупости и да се окаже, че няма с какво да хвърчите през март.