четвъртък, 19 май 2016 г.

Утре, 21.05.2016

Днес  Борил, Гого, Денис и Живковците  се пържиха на пресечната точка на двете почти криви линии "учил" и "недоучил". Дано най-сетне са намерили обема на триъгълника, че да направят пробив в математиката. Успех, момчета!
/Язък, както казват нашите съседи!!! Тъкмо виждах в техни лица първооткриватели и вижте на каква статия се натъкнах:
Любопитно за Royal Clipper, е че той е копие на легендарния немски ветроход „Прусен”. 5000-тонният плавателен съд е изключитено елегантен, има 5 мачти и 42 платна, които разпънати са над 5000 кв.м /по-голям обем от футболно игрище/. Дължината му е 133,7 метра. Пуснат е на вода от 2000 година.
Знаех си аз, че истината е в мЪтематиката, ама ха де! Изпревариха ни!!!/

Не унивайте , ако нищо не направите! Купил съм специално за вас прясна минерална вода.
Утре, събота, от 10,00 до 12,30 ще продължа с подреждането  на клуба. Ако някой гори от желание да помогне - добре е дошъл.

сряда, 18 май 2016 г.

Днес, 18.05.2016

Днес на изпит по български език и литература ще се мъчат геройски Борил, Гого, Денис и Живковците. Да им пожелаем късмет най-вече, понеже в ученолюбието им имаше много турболентни зони. На 20 май пък ще се изявяват по мътематика. Дано там късметът им да е повече!
Вероятно след 16,30 до 19 ч. ще бъда в клуба, за да разопаковам багажите от Ловеч. Вече ще бъдете членове на Спортен моделен клуб-Бургас и можете да планирате останалите си участия в състезания, организирани от  БФА.
Информация за Дима, Гриша и компания
Думичките "турболентни" и "мътематика" се пишат правилно така:
турбулентни       и     математика.

вторник, 17 май 2016 г.

Честито на Стефан, Гого и Стоян!!!

Не съм виждал протоколите, но чакам да получа купичката за третото място на средношколците. Вероятно е по авио...