събота, 19 май 2012 г.

19.05.

Днес времето няма да е подходящо за разходки сред природата и затова ще се наложи да дозавършвате модели. Ако няма компютърни проблеми, ще  направим и един нескромен турнир по виртуално управление на няколко модела с определени задачи, част от които вече са уточнени. Юнаците, чиито родители за заети през целия работен ден, следва да предвидят повече сандвичи и джобни пари за месечни такси и закуски от мола.

вторник, 15 май 2012 г.

Каспичан, Деница и Светльо

Деница е трета на С3А в Каспичан, а Светльо вече си има нов модел ракетопланер. След малък ремонт "двуцевката" му ще стане клубно "величие" и клубно притежание за тренировки на новата бойна група / Светльо, Деница, Стоян, Гого и Никола /. Може да благодарим на батко ви Ангел от Ямбол, който положи много усилия да вкара Светльо в "правия път", както и на всички моделисти ракетари, които помогнаха за новия модел на Светльо, с който ще се подготвя за световното.
 И понеже остават броени дни до съкровените дати 21.05. и 23.05., нека да пожелаем успех в изпитните битки на Никола, Стоян, Голям Гого и Стефан. А след това... дано не заприличат на кордоваците, които имат повече успехи в лова на шарани.
За Каспичан нищо не писах, но май повече там няма да ходим.