събота, 5 ноември 2011 г.

Днес

Днес ще продължим с приема на нови юнаци. Ако двете орисници / Деница и Ева/ не смогнат, Ивайло, Светльо и Дочко трябва да помагат.
Преди малко се сетих, че ние на официална церемония не сме приемали Къци. Сега вече става интересно! Слагайте "кубинките", а аз ще жертвам една - две перчици за бат Къци. Крайно време е да го приемем тържествено в ранг БАТ Къци!

сряда, 2 ноември 2011 г.

За приемането на нови членове

Идващата събота се очертава отново хубава и подходяща за прием на нови членове. Правото на благословия ще имат Ева и Деница, понеже са по-милостиви...До края на седмицата ще бъдат подготвени двигателчетата за опушване на небето.
В петък ще стане ясно и наказанието на т.н. кордоваци, които май трябва да ги наричаме булдозеристи. Нищо добро не ги чака след вчерашните гафове. Повече няма да коментирам, понеже и аз като бати Евгени ще започна да се ядосвам на безграничните им глупости. Едно е сигурно - до петък ще пристигнат няколко перчици, но не за трошене, а за направа на калъпи. Освен направата на няколко калъпа и други неприятности очакват булдозеристите. Никаква милост н е се задава, докато не направят специалните тренировъчни модели. А ако не им харесва - за тази ситуация си има лесно решение. И без това до събота трябва да се реши колко свещи за форите трябва да се поръчват от САЩ, колко шлауха за резервоари и т.н. Събирането на пари ще стане по-късно.
Продължава и приемането на месечните ви "такси". За ваше сведение - вече част и от м. декември е ... изхарчена. На пръв поглед не е приятно, но пък ще има какво да работите до Дядо Коледа, а за Ивайло, Светльо,Гого, Стоян, Дочко, Къци, Добрин и Стефан и сие - и до идването на Снежанка.

Приемане на нови членове


Еванджелина "приема" Христо в групата на моделистите. Снимката показва момент, когато след миг Христо ще получи сертификат за качество...

Опушване на небето


вторник, 1 ноември 2011 г.

Посещение на добра воля





Портрет на Дочко като треньор








Днес Дочко обогати треньорската професия. Вижте!

1. ноември

Днес е празничен ден. От 10 до 12 ч. могат да дойдат всички, които знаят поне мъничко нещо за народните будители. Ако няма какво да пуснете - поне може работните си места да подредите. Шегувам се, разбира се, има за пускане авто, ракето и авио... А кордоваците трябва да поумуват какво ще им трябва от Щатите и Украйна - корди, свещи и всякакви сортове аксесоари. Хубаво ще е в близките дни да поспрете с поръчките до Дядо Коледа и се концентрирате в в тази ви поръчка. Колкото повече - толкова по-малко транспортни и пощенски разходи. За следващата година ви чакат много състезания. И това не се отнася само за Ивайло, Деница, Къци, Дочко, Стефан и сие, а и за Евгени и Димо. Младите лъвове също могат да мислят / разрешава им се !!!/, понеже много от тях за първи път ще участват в състезания.