събота, 12 ноември 2011 г.

Писмо до ... Снежанка.

От днес започва писането на едно дълго и тъжно писмо до Снежанка. Кордоваците ще искат от нея да им донесе от далечните американски предели свещички, а желаещите да карат небесни каручки - сервомашинки и перчици от близки градове . Първите вече са записани: Ивайло, Добрин, Ева и Деница.

четвъртък, 10 ноември 2011 г.

За тази събота

Очаква се много студена събота / на фона на останалите топли есенни дни/. Затова, онези от вас, които не са разбрали, че трябва да бъдат подготвени със зимна екипировка, изобщо да не мечтаят за каране на хвърчило.

вторник, 8 ноември 2011 г.

Героят на деня



На този ден Къци беше издигнат в ранг Бат. Това между другото означава, че няма повече да се калайдисва Ивайло за глупостите на Къци, а Бат Къци сам ще носи отговорност за великите си дела. Е, да му мислят начинаещите, за които Бат Къци става прокурор и съдия едновременно...
Следващото въвеждане в ранг от такъв калибър ще е на Стоян и Гого. Около празника на Бургас трябва да демонстрират, че радиоуправляемите модели не трябва да се използват само за правене на дълбоки сондажи и търсене на нефт в региона.

Още...






Новичките





Малко снимки на новичките ни членове, които ритуално бяха обявени за приети в клуба ни. Снимките не са обработвани и са в нормалния си суров вид. Щракайте на воля върху тях, за да си видите нещастните физиономии. Усмихвайте се повече за следващите снимки!