петък, 5 декември 2014 г.

Приятна гледка

Гледката си е приятна от всички гледни точки. Е, няма пържоли като за Бай Иван, но и това не е голяма трагедия. Той и без това не пости.

вторник, 2 декември 2014 г.

Малки екстри

Благодарение на трудовата ви дейност в последно време / вижте снимките от почистването на района/ проблемът с лепилата ще е решен за продължително време. В рамките на изработените,  дадените и напазаруваните  100 лв. Лепилата са за всички ви и ще стигнат поне до март. За кордоваците ще има и стъклена рогозка, но не за да почиват върху нея от теглилата на славата си, а за да се  научат младоците как се прави стъклоплатова перчица.
Е, няма пълна радост!!! Както сте забелязали, само с лепила и смоли не се хвърчи. Трябват и други екстри. Затова ще окача в клуба списъците с вашата лепта, т.е. колко са приходите, какви и за какво са разходите, колко сте на червено и какво предстои да се купува, за да е пълна радостта ви.
Не е лошо да помислите и за новогодишните си подаръци. Ще е добре да съгласувате малко мераците си, за да не се окаже, че има десетина хелита, а нито едно свястно ДВГ.
Вземайте пример от Боби, който вече е започнал да пише писмото за Снежанка и джуджетата, но все още уточнява поръчката. Ако чичо ви Вальо от Казанлък е благосклонен, може преди, може и след новогодишните празници да поръчаме нещо от т.н. холандски склад. Всичко зависи от вас и от това дали правилно сте слушкали през годината.

И нещо от изключителна важност!!!

Спазвайте стриктно правилата за движение по улици, магистрали, пътеки, просеки, стълбища и тротоари!!! Бат Доч вече има шофьорска книжка!