сряда, 4 април 2012 г.

Четете внимателно!

В събота няма да имате занятия. Първо, вече сте във ваканция и второ, ще участваме на турнира в Севлиево с малка група/ Светльо, Деница, Вероника и Денислав/. Петият от групата се разболя и няма как да пътува. На 9.04. ще възстановяваме силите си , а от 10.04. започва работа за Каспичан и Ловеч / вероятно до 13 ч. в ЛК, а след 17ч. в клуба/.
Пътуването с автобус до Ловеч ще излезе към 50-56 лв. / по цени към днешна дата/, нощувката в х-л "Ловеч" - 44 лв., храна за три дена - 20 лв, т.н.консумативи и застраховки - 10-20 лв. Смятайте! Минимум - максимум: 130 - 150 лв.
Пътуването с влак ще ни струва до 25 лв./ тук се включват и част от такситата/. Спането в хижата - до 20 лв. Храната без промяна. Консумативите, застраховките и непредвидените нарастват с десетина лв. Минимум - максимум: 80 -100 лв.
Записването на желаещите става до 21.04. срещу минимална сума от 30 лв. Месечните такси на участниците са включени в част от консумативите.
За Каспичан вече е дадена заявка за Деница и Светозар. Бати Евгени е под въпрос. Търси се треньор или родител.
Други ще бъдат сметките, ако е влязло в действие изискването екскурзията ви да се организира от лицензирана туристическа фирма. Това предполага завишение с 20%.
На 11 април ще бъде определена групата, която ще участва в едно показно занятие на 12.04. с деца на летище Бургас. Присъствието на средношколците ще е почти задължително.
На 14.04. може да се работи само до 12 часа, а дали ще си направите великденско шоу - това ще стане ясно по-късно.

понеделник, 2 април 2012 г.

Битката

Поради липса на време само един бой беше заснет. Както често се случва - най-бедният на емоции. И малко по-обемен за директно качване в блогера. За съжаление бързото му "сбиване" го направи твърде лош за гледане.
Все пак става за информация. Първи в пролетните битки стана Бати Евгени, втори Ивайло, трети Стефан и четвърти Къци.

Гостите


Ето ги и гостите, дошли за малко да си припомнят лудите млади години. От снимката липсват Мари и Иван. За съжаление.

31.04. На полето

След като се оказа, че времето не е подходящо за нищо радиоуправляемо, Светльо и Стоян решиха да станат хвърчилоуправляващи.

31.04.

Хубав ден, макар и малко ветровит. Първо, започнаха ракетарските мъки.
Второ, стана ясно кой е влюбен в математиката...
Трето, появиха се дългоочакваните гости и заминахме за полето...