понеделник, 9 май 2011 г.

Бюлетин № 1

На 13 май / тази година !!!/ към 5,00 трябва да започнете да пристигате на жп гара Бургас. Онези от вас, които поради транспортни причини малко закъснеят, трябва до 5,30 да са пристигнали във втори вагон и да заемат място от 61 до 76. Все пак никой не трябва да забравя, че единствен Васко има право да определя къде да стои, лежи и спи. Първата смяна е на Дъбово към 8 часа, след което потегляме за Горна Оряховица. Желателно е вашите майки и гаджета да не ви търсят през периода на пътуване / до 10 часа/, понеже връзката често прекъсва заради многото тунели. От 11 до 13 ч. имаме престой на гарата. Мартин и Петър ще обучават шефовете на прехраната къде има най- хубави банички и торти, за да може да си хапнете още нещо, освен сандвичите на мама или баба.
Ивайло и останалите проверяват дали не сте си забравили половината багаж още вкъщи и вземат бързи мерки за намаляване на загубите...
Към 13,15 вече ще отпътуваме за гара Левски и след около 15 минути престой, към 14,25 потегляме за Ловеч. До 15,19. След това - с прибежки и припълзявания и с цялото бойно оборудване ще трябва да пристигнем в туристическа спалня Стратеш.
Следобед - според времето и ситуацията. Вечерта малка почивка от 1 час и започвате подготовка за стартовете.