петък, 9 август 2013 г.

Детски панаир

На 24 и 25 август ще се проведе за втори път в Бургас Детски панаир, организиран от фондация "Easyart". След като се завърне Ивайло от Унгария, стане ясно кои заминават за Европейското по ракетомоделизъм в Каспичан като участници и хронометристи, ще се оформи и окончателната идея за участието ви в този панаир. Вероятно първото събиране и започването на подготовката ще бъде в сряда, след 10,30 часа.

Европейското на кордови, финали на Ф2Д

Трифонов-Батраков- Шампиони на Европа!!!
Есаулков-Стегний - сребро.
Финалните боеве са преминали при много високи температури. На "сянка", под тентите някои руснаци са измерили 41,8 градуса.
Вероятно по-късно вечерта ще можем да видим награждаването при Ф2Д.

четвъртък, 8 август 2013 г.

Ивайло с бронз

В четвъртия тур Ивайло е играл срещу световния шампион / Растенис/. Нормално е отпадането му от следващите етапи, но и третото му място при юношите е нещо, за което мечтаехме преди няколко години. Да ни е жив и здрав и да е все така внимателен с Бай Иван, Маруан и Макс.

сряда, 7 август 2013 г.

Европейското на кордови

За Ивайло участието на Европейското приключи. Все още не са излезли окончателните резултати, но простите изчисления показват, че си имаме в клуба европейски бронзов медалист при юношите. Е, да почакаме малко...

Европейското и Ивайло

Победа на Ивайло !!!
В третия кръг Ивайло побеждава състезателя от Дания и с една загуба продължава в четвъртия кръг!!!
Утре,т.е. днес, има много тежък жребий -- изправя се срещу световния шампион
от Литва- Андриюс Растенис.
С две победи до сега-- той си осигурява до момента като минимум--- допълнителен бой--за трето -четвърто място при юношите.
За съжаление--другите двама наши участници - Сергей Щербаченко и Валентин Павлов-- прекратяват участието си след вторите загуби днес.

Успех в утрешните стартове, Ивайло !!!
Информацията е на Розен.