събота, 7 ноември 2009 г.

Обърнете внимание на този ракетопланер




Това е една от последните тенденции в развитието на клас С4. Вярно е, че тази година в Каспичан са пускали една модификация, която вероятно тръгва от словаците, но все пак не бива да се забравя, че освен да лети или поне прави опити да планира, един такъв модел трябва и да се вижда. Хронометрите винаги спират, когато моделът изчезне от поглед или спре да се вижда.

Първите страници







Пробата се оказа успешна. Щракате с мерак върху снимките и четете... Разрешава ви се и да мислите/последната мисла я взех от една телевизионна плиткомислица/Поради значимостта на този материал - предлагам ви и началото на статията .Усилията си заслужават, още повече че материалите на Виктор Рожков би трябвало много пъти и да се препрочитат.

Малко новости







След като любимите прасчовци удължиха официалното нищоправене, поне нека да попрочетете нещо на руски. Повечето изучавате английски, следователно е дошло време да учите още един език...
Не ми е много ясно дали в този формат може да се чете текст и затова първо публикувам текстовете от едно отминало отдавна състезание. Резултатите не са интересни, на изводите определено представляват интерес за новата група по ракетомоделизъм.

петък, 6 ноември 2009 г.

Ваканция...

Заради грипа, наречен на любимите прасчовци, утре /събота, 7.11.2009 г./ няма да имате занятия. В понеделник след15,30 занятие ще има групата по проекта на Министерството на физическото възпитание и спорта "Спорт за децата в свободното време". Възможни са изненади, ако се промени т.н. здравен статус на болните от моделарски грип.