събота, 4 октомври 2008 г.

Днес и утре

Днес и утре започва активната подготовка за Горна. И колкото и да звучи весело - най-големият проблем няма да бъдат парите, а транспортирането на моделите .От решаването на тази трудна задача зависи и кой какво ще пуска. Няма друга промяна, освен че ще трябва бързо да се отговаря кой ще идва и кой - не. Започва събирането на 30 лв. /пътни,нощувка,частичен транспорт/, както и подготовката на документите.

понеделник, 29 септември 2008 г.

Състезанието в Горна Оряховица.

Преди няколко часа ми се обади Вальо Савов от Горна.Успял е да намери някакви средства за състезанието и вероятно ще може да ни гарантира спане и скромна храна. При това положение остават пътните с влак, вътрешния транспорт и евентуално консумативи.Ориентировъчно към 30-на лв. Проблем са и картите ви за БДЖ.Не си спомням до коя дата важат. Помислете си за състезанието,проверете си картите и ще искам окончателно решение тази събота. Отнася се не само за големите Стоян, Денис, Мари и т.н., но и за Стефан, Ивайло, Петър, Светльо и Деница.
Тази сряда Димо и Евгени е желателно да участват в откриването на кръжочната година в ОДК /ул.Райна княгиня № 11/ от 10 ч.
Вече можете да коментирате свободно в блога /поне временно/.
Потвърдили за Горна Оряховица:
1. Марио 2.Евгени 3.Денис 4.Стоян 5.Димо 6.Деница 7.Неджати 8. Станислав Лефтеров
- пом. треньор и съдия/ ? /9. 10. 11. 12.
Налага се групата да бъде в по-голям състав,за да ползва намаление за пътуване.Така за 10-12 лв. ще можете да отидете и да се върнете.Да се надявам на обещанието на Вальо,че ще може да ни поеме част от разноските по транспорта /става дума за Горна-Поликраище и Горна -спортен полигон/. Явно е, че ще ни трябва микробусче.
Що се отнася до Правец - най-сетне Димо и Евгени решиха,че ги сърбят носовете за софийски въздух, и заминават за голямото село утре вечерта.