четвъртък, 9 октомври 2008 г.

Последен инструктаж

Последен инструктаж за младите лъвове / не средношколците !/ - днес от 18 ч. в базата.Присъствието ви е задължително.Инструктажът ще започне едва тогава,когато се съберете почти всички. Напомням ви за медицинските,но не изпадайте в паника,ако нещо се обърка.Пригответе си и личните карти.

вторник, 7 октомври 2008 г.

Подготовката на багажа

Днес след 16,30 започва подготовката за Горна.Желателно е да прегледате връхните си дрехи ! Според прогнозата за неделя,която разгледах преди малко,очертава се сравнително студено време. Освен плетени шапки,ще трябва да предвидите и някакви ръкавици.Особено за онези от вас,които ще пускат кордови модели!
Помислете и какви любовни стихове ще рецитирате на евентуалния дъжд.И най-вече - с какви дрехи ще трябва да бъдете облечени.

понеделник, 6 октомври 2008 г.

Успехи !!!

Снощи от Правец се завърнаха Димо и Евгени. И двамата са водили люти битки в клас Ф2Д - комбати / въздушен бой/. Димо приключи тази спортна година като национален шампион.
Щял да черпи в Горна... Евгени и той има повод за черпене, макар и по- скромно!!! И той ще ме черпи в Горна. Изобщо защо ли трябва да стягате модели за състезание, като може да го ударим само на веселба !