вторник, 8 октомври 2013 г.

За новите кандидати

Мили деца,
Ако сте разгледали блога, навярно сте разбрали, че много неща не разбирате. Не се притеснявайте, така ще бъде още няколко години... В това няма нищо необичайно...,но за онези, които вече са пораснали. За вас ще бъде по-добре да проверявате дали няма някакво специално за вас съобщение-късно вечерта в петък или рано сутринта в събота.
Второ, ще трябва да свикнете с мисълта, че батковците и кака ви Деница знаят много повече от вас и ако някога поискат нещо да правите по определен начин - значи има защо.
Трето, те не се намесват в моята работа с вас, но винаги те решават кого да вземем на сериозни състезания. Тук причината е проста - никой не обича лигльовци или такива, които с действията си застрашават живота на другите или своя живот. Е, за някои състезания има и възрастови изисквания, но вие не бързайте чак толкова много да растете.
Четвърто, обучението ви е официално безплатно, но и толкова безплатно, че няма кой да плаща разходите ви. Това изречение е повече за родителите, а за вас остава изискването да пазите всичко, с което ще работите. Умният човек  пази много онова, което е получил даром.
За петото... до сто и петото - друг път!