петък, 29 март 2013 г.

Успехи и на други фронтове

С много материални награди от Варна се завърнаха Дочко и Ивайло, които участваха в състезание по приложна електроника / не съм много сигурен в точното наименование, но.../. Класирали са се на второ място и към края на април ще мерят сили със свои връстници на републиканското в Пловдив. Да им пожелаем предварително успех!
Злите езици обаче ми нашепнаха причините за загубата на първото място. Те така са се заплеснали по една красавица от противниковия отбор, че вместо да запояват електронните елементи, започнали ускорено да ги отпояват. Когато са се сетили, че все пак са на състезание, а не в дискотека, било вече твърде късно... Ех...

четвъртък, 28 март 2013 г.

През ваканцията

Официално занятията ви  прекъсват през ваканцията. Но... В събота няма да имате занятия. / Някои ще имат тренировки, но не и в клуба/. Занятията ще бъдат в неделя / 31.03./ от 10,30 часа. През ваканцията се порадвайте на свободното време. За онези от вас, които ще имат лицензи по ФАИ - тренировките ви ще бъдат след допълнителни уточнявания, но по всяка вероятност в следобедните часове.