неделя, 6 декември 2009 г.

ВАЖНИ НОВИНИ

ПМА "Бърсаче"
Най- сетне главният дизайнер на Първостепенната модна агенция "Бърсаче" промотира новото "почти работно" облекло на бургаските млади моделари. Бат Евген, който се изяви и като топ модел, успя да открехне малцината клубни членове в новата убийствена мода в моделизмите, от която противниците ще припадат още преди да е започнал какъвто и да е било състезателен тур. Очаква се на 26 декември, когато ще е годишното събрание на клуба ни, Бат Евген и неговите топ модели да шашардисат окончателно моделарската ни общност.

Тревожно явление
В последно време зачестиха опитите на младите юнаци от клуба да тормозят родителите си за покупка на всякакви моделарски глупости, които се появят в "Моделистика". Вместо да се появят съвременни двигатели и модели, изведнъж започнахме да се препълваме с някакви изровени от килери и мази модели и двигатели от зората на моделизмите. Със същия ентусиазъм се работи и за процъфтяването на китайската промишленост на детски играчки.
Мили мои!
Престанете да харчите парите си за глупости. Идват състезания! Трябват ви сериозни неща, с които да се представяте поне достойно. С изхарчените пари можехте да имате поне един-два комплекта с бръшлес мотори, перки, контролери и акумулатори...

Господа офицери!!!

Господа офицери, искам да ви напомня, че във вторник трябва да се заплати членския ви внос за ОУСК. Дължите по грош за месеците май, юни, юли, август, септември, октомври, ноември и декември. Сумата за човек не е голяма, но... вие не сте малко. Можете да коригирате това съобщение днес, утре, вторник или събота. И да не кажете после, че на наборната комисия са ви скъсали заради кокоша слепота!