сряда, 24 януари 2018 г.

Лошо...грипна ваканция

Грипната ваканция е по-лоша и от обикновената ваканция. Това означава, че нямате достъп до клуба до ...понеделник. Остава да разбера как ще е по време на междусрочната ви ваканция, понеже тогава официално нямате занятия. Официалните занятия са едва на 10.02.

вторник, 23 януари 2018 г.

За Иван, Теодор и ... други мечтатели

http://modelistika.com/showthread.php?p=409139#post409139

     Може да погледате и да помечтаете. Е, не е желателно да тръгнете да копирате модела, тъй като при тренкордите най-важното е моторчето. Него няма как да копирате, понеже е дело на Румен Папов, един от водещите моделисти на тийм рейсинг в България.А за да достигнете неговото ниво - мнооого лебец требе да ручате, много учене и много мислене. Само с мераци не става.
    Хубаво е все пак да знаете, че имаме моделисти на световно ниво. Не само в тези класове, но това е вече друга тема.
П.П. Получих съобщение от чичо ви Розен, че въпросното моторче от снимката е украинско. Възможно е и навярно е така. Все пак съм виждал оригиналните мотори на Румен Папов - Георги Бодурков, на Любо Колев и Ицо, на братята Христови преди много години. Излишно е да споменавам за приликата с моторчето, което е на снимката. Все пак ви съветвам да видите в Моделистика поне снимковия материал за множеството майстори на двигатели в България.