понеделник, 20 декември 2010 г.

Състезания през 2011

Пишейки писма до Дядо Коледа, Дядо Мраз и джуджетата, ще се наложи да напишете писмо и до Снежанка за участие в следните състезания:
1. Турнир по ракетомоделизъм в Севлиево за деца и средношколци - 2-3 април. Спецификата на турнира е такава, че в него водещите фигури могат да бъдат Деница и Мирка. Покана за участие на Дочко, Ивайло, Мартин Цветков, Гого, Николай, Добрин, Стефан, Денис,Стоян, Георги, Стефчо и някой от талисманите. Лошото е, че това състезание не е в приоритетите ни и може да не се участва. Хубавото е, че най-многобройна може да е групата на начинаещите.
2. Национално ученическо в Ловеч - 13-15 май /задължително участие/.
Групата ще бъде определена след вътрешните състезания през април. Почетна покана за Мартин, Ивайло, Петър, Деница, Стефан, Светльо, Велин, Неджати, Гого Добрев. Всички останали ще се борят за място под слънцето.
3. Международно състезание по ракетомоделизъм в Каспичан - 20-22 май. Тук нещата ще зависят от ангажиментите на батковците Николай Богданов, Евгени и Вълчо...Госпожиците ще бъдат с предимство, ако няма да има финансови проблеми.
4. Национално по авио- и ракетомоделизъм за средношколци - Г. Оряховица 24-26 юни. Основните играчи тук са Деница, Дочко, Светльо, Неджати, Петър, Мартин Янев, Ивайло. Вероятно няма да се пускат кордови.
5. Национално за кордови и Купа"Асен Йорданов" - кръг от световната купа на Ф2 -17-19 юни
Основните играчи са Димо, Евгени, Станислав, Ивайло, Мартин Янев, Петър, Деница, Стефан, евентуално Дочко и някой от младите надежди. Липсва яснота за участието на кордоваците деца и средношколци.
6. Европейско на Ф2 - 23-31 юли, Полша ,Честохова. Покана за участие има за Евгени, Ивайло и Димо /към днешна дата/.
7. Едно или две състезания през есента - ще бъдат обект на коментар в началото на септември. Евентуалното участие ще зависи от решенията на Николай Богданов, Евгени и Вълчо.
Програмата подлежи на корекции...Предположения и предложения за участия - до идването на Снежанка.