събота, 27 юни 2009 г.

Фрагменти от Приморско

Нямаше да публикувам тези фрагменти от Купа "Асен Йорданов" поради тяхното лошо качество, ако не бях смутен от една разгоряла се словесна престрелка в един от иначе спокойните моделарски сайтове. Почувствах се като в пряката си работа - излязох в малко междучасие и когато се върнах ... мила родна картинка. Добре поне, че не се виждат пукнати кратунки. Само това ни остава да се случи. Не отричам , че повдигнатите въпроси са си сериозни , но защо не се обсъждат не толкова емоционално?!!

петък, 26 юни 2009 г.

Последни занятия за най-младите...

Тази събота и неделя ще бъдат последните занятия за най-младите от цялото кралско войнство. Причината е , че официалните занятия приключиха на 15 юни, а господа амбициозните да ходят на бар в Сръбско трябва да се готвят за европейската си излагация и едва ли ще бъдат щастливи, ако щъкате насам - натам с мераци да си направите слон с джапанки. Можете обаче да ги омилостивите, ако им предложите да ви облетят акробатчетата. Атакувайте с тази идея предимно Денис, понеже завалията си няма нито моделче, нито несчупено моторче. Пък и само той може да ви направи някоя приемлива за употреба перчица.

неделя, 21 юни 2009 г.

Приморски приземници

Това са Приморските приземници на бат Денис. В действителност за приземяване е доста преувеличено да се говори, вероятно думичка като приасфалтване ще е по-подходяща... Както и да изглежда не особено качествения видеоматериал, Денис се справи страхотно с множеството предизвикателства почти в последния момент.При това доста успешно, независимо от факта, че почти разплака асфалта на летището.Но ... като се има предвид, че двигателят му пристигна един - два дена преди самото състезание и почти нямаше време да се самохаресат с поредно ремонтираната "Небесна фръцла" - това неговото първо участие в голямо състезание си е един забележителен успех.