вторник, 7 октомври 2014 г.

На вниманието на по-големките

Прогнозата за неделя е много добра. Това е възможност да се отиде до Константиново или Дебелт рано сутринта и да се понадупчи малко небето. За земята е ясно. Тя, горката, няма къде да избяга. На Дебелт има място за кордоваците и ерцистите, на Константиново -авио и ракето.Имате достатъчно време да огледате ангажиментите си. Подготовката ще започне още в четвъртък, след 18 часа. Задължително ще продължи в събота, когато прогнозата за времето ще е най-точна...
Сега е време младите шофьори да се изявят!
ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ГОРНОТО
Само Светльо се появи в четвъртък, за да вакуумира една опашка за новите мераклийски модели. Какво се е получило- ще се види рано сутринта в събота. Липсата на контрол върху вакуумиращия плик може да ни изиграе шега, но пък кой знае. За сметка на това обеща да подготви нулевия модел за младите лъвчета. Ако стане - голямо дялкане ще започне в нашата скромна обител.

понеделник, 6 октомври 2014 г.

Поздрави от странство

Преди малко говорих с батко ви Евгени Желязков. Известно време / след 19 часа на 6.10./ си чатехме, но после му омръзна писането и продължи по джиесема. Оказа се, че от Холандия това не струва толкова много. Малко му развалих времето за писане на курсова работа, която май трябва в скоро време да предаде, но все пак беше ми много приятно да чуя един от Голямата осморка, както понякога наричам голямата група след 2004  година/ Мари, Иван, Стоян, Вълчо, Марио, Лефтера, Димо и Евгени/. Бяха хубави времена, въпреки че финансирането ни беше твърде семпло. Не че сега е цветущо, но това е друга тема, да не си развалям настроението. В момента трима от групата са извън България. Марио е в Англия, а Вълчо и Евгени са в Холандия. Да учат, не да са гастарбайтери.
Та имате поздрави от бати ви Евгени! Зная, че някои са го виждали, за други е един от големите авторитети в клуба ни, за трети е бивш съперник в кръга, а за вас, които все още учите моделарската азбука , би трябвало да стане част от вашите детски идеали. В края на краищата  освен да учите в начално училище, а по-късно и в средно, все някой ден трябва да изберете и други хоризонти. Така както са го направили и правят вече Денислав, Мартин, Петър, Деница, Дочко, Светльо и Ивайло.